BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Kadriye Kemal Gürel İlkokulu

OKULUMUZ TARİHÇESİ

OKULUMUZUN  TARİHÇESİ

Eski Teknik okullar Genel Müdürümüz olan Sayın Naim DURMAZ'ın hayırsever emekli öğretmenlerimizden Kadriye-Kemal GÜREL çiftinin ve zamanın Balıkesir Valisi Alaaddin YÜKSEL'in girirşimleri ile 1998 yılında 15 derslikli İlköğretim Okulu yapmak üzere protokol imzalandı.1999 yılı Mayıs ayında zamanın Devlet Bakanı Eyüp AŞIK'ın katılımı ile temel atıldIı  İlköğretim Okulu olarak inşa edilen binamız,1999-2000 Eğitim Öğretim yılında 9.Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman DEMİREL 'in direktifleri ile Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi olarak eğitim öğretime başlamıştır.Okulumuzun açılışı 9.Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman DEMİREL tarafından yapılmıştır.   2016-2017 Eğitim Öğretim yılından itibaren Balıkesir Valiliğinin almış olduğu karar ile İlkokula dönüştürülmüştür.Halen İlkokul olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Yayın: 15.02.2017 - Güncelleme: 22.03.2023 17:06 - Görüntülenme: 2928