BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Kadriye Kemal Gürel İlkokulu

Ock

Okulumuzda velilerimizin ve sınıf öğretmenlerimizin büyük katkılarıyla kermes düzenlendi. Elde edilen gelirin hayır kurumlarına bağışlanması planlandı. Kermeste öğrencilerimiz hem alış veriş yaptılar hem de yardımlaşma duygusunu tattılar. Yardımı olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinliği olarak 3. sınıflar seviyesinde Bilgi Yarışması düzenlenmiştir. Yarışan öğrencilerimiz stresli olsalar da hep beraber eğlenceli vakit geçirdiler. Tüm sınıflarımızı 1. ilan ettiğimiz mutlu sonlu bir yarışma oldu.

Ock

Bakanlığımız bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli, eğitici ve öğretici bir hafta geçirmeleri amacıyla etkinlikler düzenlenmesini planlamıştır. Okulumuzda 4. sınıflar düzeyinde münazara etkinliği düzenlenmiştir. Münazara ile öğrenciler belirli bir konuyu farklı bakış açılarıyla ele alıp değerlendirirken yepyeni bilgiler edinirler, araştırma ve kanıt bulma becerilerini geliştirirler. Bir yandan da sorgulamayı, eleştirel düşünmeyi öğrenirler. Münazara deneyimleri arttıkça disiplinli çalışma alışkanlığı da kazanırlar.

Ock

Okulumuzda yapılan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik konulu resim yarışması yapılmıştır. Dereceye giren öğrenciler ödüllendirilmiştir. Dereceye giren öğrenciler şu şekildedir:

1. Zuhal YILDIRIM  1-A
  2. Ela ONKAR 2-F
  3. Ahmet Said ÇELİK 1-C

Ock

Gençlik ve spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul sporları yarışmalarında okulumuz öğrencilerinden Nehir Dülger karate il ikincisi olmuştur. Bizlerde gelenekselleştirdiğimiz üzere her cuma bayrak töreninde başarılı öğrencilerimizi kutluyor ve tebrik ediyoruz. Öğrencimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı güzei bir program ile öğretmenler gününü kutladık. Programda öğretmenlik mesleğinin önemini anlatan yazılar, şiirler ve güzel şarkılar seslendirildi. Program sonunda öğrencilerimiz tüm öğretmenlerimize çiçek dağıttılar. Programı hazırlayan öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı. Cumhuriyetimizin 100. yılı olması nedeniyle kutlamalar coşku içinde yapıldı. 3. sınıf öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan program tüm velilerimiz ve programı izleyenler tarafından çok beğenildi. Nice 100 yıllara barış içinde ulaşmak dilekleriyle program sonunda balonlar uçuruldu.

Kas

Okulumuzda CodeWeek Kodlama Haftası etkinlikleri kapsamında 3. sınıflar seviyesinde Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenimiz eşliğinde kodlama etkinliklerini eğlenerek öğrenme çalışmaları yapılmıştır. Etkinlikler yapılırken bilgisayar başında uzun süre vakit geçirmenin zararları da anlatılmıştır.

Kas

Okulumuzda Rehberlik Servisi tarafından 16 Ekim- 02 Kasım 2023 tarihleri arasında tüm  öğrencilerimize  yönelik olarak okulumuz özel hedefi olan Akran Zorbalığı konusu işlenmiştir.

Kas

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri ile Çanakkale gezisi düzenlendi. Gezide 57. alay Şehitliği, Conk Bayırı, Alçıtepe, Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş, Hastane Sargı Yeri Müzesi, Seyit Onbaşı ve Şahindere Şehitliği ziyaret edildi.

Haz

Çocuk Yüzlü Camiler Programımızı Bigep kapsamında, Sayın Altıeylül Kaymakamımız Turgay Hakan BİLGİN, Altıeylül Belediye Başkanımız Hasan AVCI,Altıeylül Milli Eğitim Müdürümüz Çetin KEREN'in katılımlarıyla okulumuzda gerçekleştirdik.